Job hos Gramenergi

Her finder du ledige stillinger hos Gramenergi!

Ansøg senest: 30-04-2021 – Arbejdssted: Sjælland dog mest midt og Nordsjælland.

Brænder du for salg og kundekontakt, og har du teknisk knowhow inden for luft til luft og luft til vand Varmepumper så er stillingen som salgsingeniør hos Gram energi noget for dig. Du vil få et salgsjob, der er en kombination af salg af luft til luft og luft til vand Varmepumper, opsøgende salg samt kundepleje.

Gram energi består i dag af 5 medarbejdere og så samarbejder vi med elektriker-/ vvsfirma som vi indlejer til luft til vand opgaverne.
Vi er Pro partner med Panasonic Danmark og får løbenede opdaterede kurser på nye produkter samt alt nødvendig support.

Din typiske arbejdsdag består i, at

  • Salg af luft til vand og luft til luft Varmepumper.
  • Forestå kundebesøg.
  • Opsøge nye kunder iht. den fastlagte strategi.
  • Indfri målsætning på såvel omsætning som indtjening.
  • Udarbejde og følge op på tilbud og ordrer.
  • Besigtige projekter sammen med vores kunder.
  • Igangsætte ordrer sammen med Anders Gram.

Dine kvalifikationer

Du motiveres af salg og kundekontakt. Vi forventer, at du har de nødvendige tekniske kompetencer inden for Varmepumpeområdet og at du kan designe den rette løsning ud fra kundernes behov.
Du har som udgangspunkt en teknisk baggrund, opnået gennem en uddannelse som fx køletekniker, maskinmester eller vvsér.
Du har en god IT-forståelse. Vi forventer, at du har min. 3 års salgserfaring fra branchen, hvor du har opbygget et godt netværk.
Du evner selvstændigt at strukturere din hverdag, så du supporterer kunderne samtidig med, at der gennemføres tilbud og projektering. Du er energisk og søger konstant nye kunder for vores produkter. Du skaber gode relationer til såvel kolleger som kunder. Dit distrikt bliver det meste af Sjælland dog mest Midt- og Nordsjælland. Gram energi har arbejdsplads/kontor i Ølsted.

Gram energi er en virksomhed som er førende inden for salg af Varmepumper på Sjælland, vi sælger på nuværende tidspunkt ca. 650 luft til luft Varmepumper og 70 luft til vand Varmepumper om året med en sælger i virksomheden, vi har en service chef der står for alt opfølgning og bookninger af serviceeftersyn efterfølgende. Medarbejdere der ønsker at forvandle muligheder til resultater, er den type medarbejder vi leder efter i Gram energi. Vi har brug for en kollega mere til at hjælpe os med at øge vores salg især på luft til vand.

Hvis du også tror på at give kunderne det, de har brug for og ikke kun det, de spørger om, så send os en ansøgning på www.info@gramenergi.dk

Ansøg senest den 30. april 2021

Ansættelses start hurtigst muligt.

Lyder dette som et next step i din karriere, så send din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt.
Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.
Spørgsmål til jobbet eller til Gram energi?

Kontakt direktør Anders Gram på 26 33 90 08.