Varmepumpe Farum

SPAR op til 70% på din varmeregning i Farum ved at vælge en varmepumpe fra Panasonic

 

Hos Gram Energi tænker vi på miljøet, og ved at vælge en af vores varmepumper fra Panasonic, kan du spare 70% på din varmeregning og 40% på din varmepumpe, samtidig med at du får et kvalitetsprodukt som er meget miljøvenligt.

 

Gram Energi er eksperter i Panasonic varmepumper, vi har installeret varmepumper i Farum og omegn. Når du vælger varmepumper fra Panasonic, vælger du også et bedre indeklima, da de er udstyret med et luftrensesystem, der neutraliserer vira, bakterier og skimmelsvamp i luften. Samtidig fungerer varmepumpen også som klimaanlæg og aircondition. Varmepumper fra Panasonic er kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima og kan producerer varme, når udetemperaturen er helt nede på -35 grader.

 

Vi er certificerede montører og kommer gerne hjem til dig og gennemgår din varmeløsning GRATIS. Herefter finder vi den bedste løsning til dit behov. Vi leverer og monterer varmepumper i Farum inden for 14 dage. Vi søger også energitilskuddet for dig og trækker det fra regningen. Det gør det nemt for dig, når du bestiller en varmepumpe hos Gram Energi.

 

Vi arbejder altid med faste priser, så du som kunde ikke får ekstra omkostninger, når du har bestilt din varmepumpe hos Gram Energi. Vi tilbyder 5 års totalgaranti og er Panasonic Pro Partner. Det er din garanti for et ordentligt stykke arbejde.

 

Bor du i Farum og tænker du på at investere i en varmepumpe, så kontakt os endelig i dag

og få mere information omkring varmepumper fra Panasonic. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.